SuperBlog 2011 – Etapa 23

Postat în 21/11/11 | de Nora Vaum |
Scenariul 1
M-am așezat confortabil în fotoliul meu. Aburii ceaiului care se găsea pe măsuța de lângă mine mă ademeneau. Așteptam să se răcească puțin ca să îi simt aroma acrișoară de portocale roșii. Îmi căutasem ceva de citit. M-am săturat de cărți motivaționale despre cum să fi mai eficient, să ai succes în afaceri sau să atragi mai mulți bani. De data aceasta am ales o poveste de dragoste, voiam ceva care să îmi atingă sufletul și poate chiar să îmi smulgă câteva lacrimi. Mi-am deschis laptopul și am descărcat un e-book – Pe aripile vântului” – părea cea mai bună alegere pentru o duminică ploioasă. Am început să citesc cu entuziasm și curiozitate, dar nu înainte de a mă asigura că muzica ambientală se aude clar, acordurile fine completând emoțiile generate de lectură însă nu la un volum atât de mare încât să acopere sunetele ploii care lovea geamul. Am descoperit rețeta perfectă pentru o duminică liniștită, relaxantă, care să îmi ofere un echilibru emoțional mult râvnit și greu de atins în zilele nebune de muncă.
Scenariul 2
Am ajuns grăbită la birou. Secretara mi-a atras atenția că peste cinci minute sosește doamna Popescu. Am trântit cafeaua pe birou, mi-am așezat rapid paltonul în cuier și am deschis notebook-ul. În 2 secunde aveam pe ecran schița 3D a casei pe care am proiectat-o pentru familia Popescu. Eram cuprinsă de emoții pentru că urma să primesc verdictul. După câteva minute în care am studiat cu atenție modelul 3D pentru a mă asigura că fiecare detaliu e în regulă, a sosit și doamna Popescu. Am invitat-o să se așeze lângă mine, i-am povestit puțin despre ultimele modificări pe care le-am făcut și i-am arătat cu emoție lucrarea. Doamna Popescu se uita la ecranul calculatorului meu fără să scoată un cuvânt. Nu știam cum să sparg acea tăcere apăsătoare. Am ales să nu spun nimic și să o privesc cu atenție în ideea că îmi voi da seama care e părerea ei. După alte câteva secunde greu de digerat s-a ridicat în picioare, s-a uitat în ochii mei și a zis:Perfect! Mi-ai depășit toate așteptările.”.Aceste cuvinte mi-au rămas întipărite în minte. A fost primul meu succes profesional real, prima dată când am simțit că ceea ce fac contează și că pot aduce o bucurie imensă în viața oamenilor creând pentru ei lucrări unice.
Cele două scenarii de mai sus au două elemente comune: eu și noul ASUS ZENBOOKTM – un ultrabook elegant, disponibil în două modele: UX21 și UX31. ZENBOOKTM-ul este unul dintre cele mai subțiri ultraportabile de pe piață având o grosime de 3 până la 9 mm. ASUS ZENBOOKTM dispune de panouri argintii, netede de aluminiu în exterior care îi asigură un design modern și dimensiunile reduse. Sub capotă se regăsesc procesoarele Intel Core i5 sau Intel Core i7 generația a doua. ASUS ZENBOOKTM reia programele din stand by în doar 2 secunde. Este un ultraportabil rapid, elegant, puternic și cu o autonomie considerabilă. Tehnologia dezvoltată de ASUS Golden Ear și Bang & Olufsen ICEpower® denumită SonicMaster reprezintă o fuziune hardware și software care oferă un spectru audio larg.
Denumirea ZENBOOKTM nu a fost aleasă întâmplător. Starea Zen este asociată cu liniștea, echilibrul interior, relaxarea și meditația. În ideea aceasta am dat două exemple în care acest ultraportabil poate contribui la regăsirea unei stări de liniște, relaxare și echilibru interior sau la dobândirea unor succese profesionale care ne pot aduce satisfacții notabile atât nouă, cât și oamenilor cu care lucrăm. Acestea sunt elemente indispensabile pe care, datorită ritmului alert în care trăim, trebuie să le integrăm în viața noastră cu eforturi mari. ASUS ZENBOOKTM ne poate ajuta să ne facem viața mai zen”.
Închei cu speranța că vă veți lăsa, cât mai des, cuprinși de ZENitudine!

Prezentul articol a fost conceput pentru Etapa 23 a concursului SUPERBLOG 2011.
Ești sociabil? Împărtășește!

Scrie un comentariu

Current ye@r *