SuperBlog 2011 – Etapa 24

Postat în 21/11/11 | de Nora Vaum |
Am fost plăcut surprinsă când am descoperit că Autonom Rent-a-Car este alături de bloggeri nu doar în concursul SuperBlog. Autonom a susținut evenimentele #prinSibiulmeu și Cluj Brands Tour. În cadrul evenimentului #prinSibiulmeu, bloggerii participanți au avut ocazia să cunoască îndeaproape orașul Sibiu și istoria acestuia. În Cluj, bloggerii au făcut un tur economic vizitând sediile unor mărci clujene de renume. Autonom a asigurat transportul și a fost alături de bloggeri prin reprezentanții firmei.
Citind părerile participanților, am ajuns la concluzia că cele două evenimente au fost foarte reușite și apreciate. Din acest punct de vedere, nu întrevăd o încetare a acestui parteneriat. Cred că Autonom ar putea crea parteneriate și cu alți bloggeri pentru ca cei care participă la aceste evenimente să nu fie mereu aceeași oameni. Aceste evenimente s-ar putea extinde înspre a acoperii zone mai mari. Autonom ar putea pune la dispoziția bloggerilor mașini oriunde în țară cu care s-ar putea realiza un circuit, mașina fiind schimbată în fiecare locaţie autonom. Astfel fiecare blogger ar putea conduce pe parcursul circuitului mai multe mărci de mașini. Partea cea mai importantă ar fi realizarea în prealabil a unor parteneriate între Autonom Rent-a-Car și dealerii mărcilor respective de mașini. Bloggerilor participanți le-ar reveni datoria de a-și împărtăși experiențele pe blog prin intermediul articolelor publicate.
Cred că atât bloggerii, cât și serviciul Autonom Rent-a-Car ar putea beneficia de pe urma unei campanii de informare. Autonom ar putea îndrepta publicul înspre blogurile care se consideră că merită a fi citite iar bloggerii ar putea informa cititorii cu privire la serviciile Autonom. În vremurile noastre se spune că dacă nu te regăsești și în mediul online nu exiști. În același timp se zice că fără informație nu prea ai cum să supraviețuiești. Orice serviciu fie el online sau offline trebuie să se facă cunoscut și să își atragă simpatizanți. Sunt foarte multe persoane care consultă diverse bloguri sau forumuri pentru a se documenta în legătură cu un serviciu și a afla părerea celorlalți despre produsul sau serviciul respectiv. Un client nemulțumit poate ruina o afacere. Blogurile pot fi o fereastră și o sursă de informare pentru potențialii și actualii clienți.
Eu le doresc bloggerilor și serviciului Rent-a-Car Autonom.ro o prietenie lungă și fructuoasă!
Prezentul articol a fost conceput pentru Etapa 24 a concursului SUPERBLOG 2011.
Ești sociabil? Împărtășește!

Scrie un comentariu

Current ye@r *