SuperBlog 2011 – Etapa 25

Postat în 21/11/11 | de Nora Vaum |
Alisa și Ovidiu sunt împreună de vreo 7 luni de zile. S-au cunoscut la circ și nu ratez nici o șansă de a îi tachina pe tema asta. Întâlnirea le-a fost înscenată de doi prieteni comuni. Au devenit în tot acest timp cuplul meu preferat.  Se iubesc și asta se vede. Își fac mereu mici cadouri și se alintă în feluri care mă cam fac să zâmbesc finuț, deși sufletul îmi râde în hohote.
Alisa a trecut azi pe la mine ca să îi prezint design-ul pentru invitațiile la nunta lor. Mă așteptam să fie la fel de dificilă ca orice mireasă în devenire, dar mi-a cam depășit așteptările. De cum a trecut pragul ușii i-am simțit emoțiile și entuziasmul. Eram și eu emoționată pentru că era prima dată când lucram pentru o prietenă apropiată. I-am conceput o invitație simplă, pe un fond alb cu câteva floricele albastre în colțul din stânga jos, și cu niște detalii roz foarte fine. Nu am mai stat pe gânduri, am invitat-o să ia loc lângă mine, la birou, și am rugat-o să privească înspre monitor. A analizat invitația câteva secunde și mi-a zis că arată foarte bine, dar că nu crede că va arăta așa și pe hârtie.
Eu: Nu își face griji! Te uiți la un monitor ASUS PA246Q care dispune de un spectru de culoare extins și e capabil să redea 1,07 miliarde de culori.
Alisa: 1,07 miliarde de culori sună interesant, dar nu mă lua cu texte de astea de  IT-ist. Îmi plac foarte mult detaliile pe care le-ai încorporat și vreau să le văd exact așa si pe invitațiile care vor pleca către destinatari.
Pentru că are un design ergonomic și se ajustează foarte ușor, am înclinat puțin monitorul înspre noi, l-am rotit la 90o și am rugat-o pe Alisa să privească din nou monitorul
Eu: Uita-te la fotografia de pe monitor. E una din fotografiile pe care le-am făcut în Cavnic la schi. Acum uită-te în albumul de pe masă la aceeași fotografie. Seamănă?
Alisa: Ai dreptate! E exact ca pe monitor.
Eu: Ei… exact așa vor arăta și invitațiile tale, ca cea de pe monitor. Mi-am luat un monitor LCD profesional pentru ca clienții mei să își facă o idee cât mai clară despre cum va arăta produsul finit, înainte ca design-ul să meargă la print.
Alisa: Auzi… nu vrei să îmi faci și pozele la nuntă?
Eu: Cu clienți așa dificili nu prea îmi vine să lucrez.
Alisa: Te rog!!!
Eu: Glumeam! Pentru tine orice…
Prezentul articol a fost conceput pentru Etapa 25 a concursului SUPERBLOG 2011.
Ești sociabil? Împărtășește!

Scrie un comentariu

Current ye@r *