SuperBlog 2011 – Etapa 33

Postat în 29/11/11 | de Nora Vaum |
După două luni pline de emoții și blogging creativ se încheie și ediția din 2011 a concursului SuperBlog. A venit vremea ca noi (concurenții) să ne spunem părerea despre ce am păstra și ce am elimina din regulamentul SuperBlog. Am să trec direct la subiect.
Ce aș păstra?
1. Aș păstra limitele de cuvinte (măcar cea superioară). Dacă se decide păstrarea acestor limite aș prefera să constituie o regulă nu o sugestie.
2. Cred că ar fi mai bine ca zilele în care se lansează probele și enunțul acestora să rămână necunoscute (adică nu sunt de acord cu publicarea calendarului probelor). Cu toate acestea dacă organizatorii vor opta pentru publicarea unui calendar sper ca acesta să nu conțină și enunțurile probelor.
3. Aș păstra grupul Superblog de pe Facebook și aș încuraja cât mai mulți concurenți să facă parte din el. Acest grup s-a dovedit a fi un mediu în care ne-am informat reciproc, am menținut o legătură permanentă cu organizatorii și toate acestea dând dovadă de respect, înțelegere și chiar prietenie.
Ce aș elimina/schimba în regulamentul Superblog?
1. Probabil aș aplica o pedeapsă mai mare decât -1 punct per zi de întârziere. Dacă e termen limită să fie termen limită altfel devine inutil.
2. Aș recomanda juriului să acorde o atenție mare corectitudinii gramaticale și exprimării. Consider că e important ca un blogger (cu atât mai mult un superblogger) să știe să scrie.
3. Indiferent de ce prevede regulamentul cel mai important e ca acesta să fie respectat de toate părțile implicate în acest concurs. Acest concurs implică multă muncă și dăruire din partea concurenților. Nu vă sfiiți să îi penalizați pe cei care merită.
În încheiere am să le mulțumesc organizatorilor (pcnews.ro, Swissplan.biz și Rack) pentru că țin cont de părerile noastre!
The End… but not really The End.
Prezentul articol a fost conceput pentru Etapa 33 a concursului SUPERBLOG 2011.
Ești sociabil? Împărtășește!
  1. Un comentariu la “SuperBlog 2011 – Etapa 33”

  2. Claudia în 03/12/11, 22:39 | Răspunde

    Multumim mult pentru feedback si felicitari pentru participare! :)

Scrie un comentariu

Current ye@r *