Îmi place/nu îmi place (3)

Postat în 09/12/11 | de Nora Vaum |

De un pic de vreme încoace au început să îmi placă chestiile cu gust de portocale roșii. Când ies prin diverse locații beau ceai sau nectar cu gust de portocale roșii (ei bine… nu întotdeauna). Din câte țin minte am mâncat portocale roșii, în urmă cu câțiva ani buni, dar abia aștept să găsesc din nou. Sper să dau cât de curând o tură prin oraș la “cules/vânat” de portocale roșii. Îmi place și cum sună blood orange.

Pe de altă parte, nu îmi plac fructele. Mănânc fructe foarte rar. Nu am probleme din cauza asta (sau mai bine zis sper că unele probleme nu sunt din cauza asta) însă nici nu vă sfătuiesc să faceți ca mine. Mă bucur când mă apucă pofta de un fruct – poate pentru că e un eveniment atăt de rar. Mi-am schimbat multe obiceiuri, de vreo 3 ani, încoace când am decis să îmi îmbunătățesc/corectez stilul de viață și în cinstea sănătății mele sper să mă năpădească o poftă normală (nu excesivă) de fructe.
Ești sociabil? Împărtășește!
  1. 3 comentarii la “Îmi place/nu îmi place (3)”

  2. Iulia Kelt în 10/12/11, 01:12 | Răspunde

    ce-mi faci? drooling.

  3. Nora Vaum în 10/12/11, 03:49 | Răspunde

    Scop atins! :)

  4. rodica.franyi în 11/12/11, 08:40 | Răspunde

    Nu vreau sa tin o prelegere despre importanta consumului de fructe (departe de mine acest gand), dar ce pot sa zic, din experienta mea, este ca pentru sanatate, fructele par sa fie foarte importante , pentru ca te ajuta sa te feresti de nenumerate boli si iti asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale.Asa ca, foarte bine ca te-ai hotarat sa iti schimbi obiceiul, si sa te reapuci de mancat fructe:).Apoi gandeste-te la unele fructe cat de gustoase si aromate pot fi,incat iti vine sa le mananci dintr-o privire, vorba ceea :"eu nu ma pot abtine…".Nu iti trebuie mai mare relaxare, decat sa stai sa urmaresti un film bun, savurand un mar, o portocala, chiar cu miez rosu, daca asta iti place.Plus de asta, fructele te ajuta sa iti mentii si o silueta armonioasa:P.Asa ca incearca sa pastrezi cat mai mult obicei :) si da-i inainte cu tupeu la vanatoare de fructe!

Scrie un comentariu

Current ye@r *