Propuneri

Postat în 24/12/11 | de Nora Vaum |

Pentru că Superblog 2011 s-a terminat și superbloggerii îi cam simt lipsa echipa Swissplan.biz s-a gândit să organizeze un mini-concurs. Premiile sunt surpriză și cum mie îmi cam plac surprizele nici nu mă gândeam să nu particip și eu. Așa că hop țup fără alte detalii vă prezint companiile pentru care mi-aș dori să scriu:

1. Arctic – în primul rând pentru că este o companie românească și calitatea produselor pe care le oferă e bună. Nu mai are rost să explic pe larg de ce trebuie să sprijinim economia țării. De multe ori vin companii străine cu soluții mai bune și chiar mai ieftine și devine greu să alegi un produs românesc. Dețin un frigider Arctic care își face treaba foartre bine, Cred că le-ar prinde bine un pic de promovare blogosferică.

2. Napolact – sunt din Cluj Napoca și produc lactate. Au nișle iaurturi în gama “Gusturi de demult” cu dulceață de nuci verzi, de coacăze, de cireșe amare și de trandafiri. Dacă încă nu le-ați gustat să le gustați înainte să votați.

3. Orange România – ar fi interesant de scris pentru un operator de telefonie mobilă. Pe aici prin Maramu’ nu prea ai cu cine vorbi în alte rețele.

4. Hofigal – Homeopatie, Fitoterapie, GaleniceProduse naturiste pentru toate categoriile de clienți. Produce uleiuri, ceaiuri, cosmetice, suplimente alimentare, gemoderivate, tincturi, extracte hidroalcoolice.

5. Siveco RomâniaProduc soluții software, au implementat Sistemul Educațional Informatizat, contribuie la dezvoltarea învățământului românesc, au creat cea mai mare bibliotecă de lecții virtuale.  Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Siveco este una dintre cele mai puternice companii romănești din domeniul IT/Software. SIVECO România a fost recunoscută de Microsoft ca “Partener al Anului 2011″ în cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference 2011 (WPC).

BONUS:

Eu aș mai vrea câteva companii dar nu respectam regulamentul dacă le puneam printre cele 5.

6. Samsung – pentru că au cele mai bune produse dacă vorbim de telefoane mobile, tablete și televizoare.

7. Intel – am o presimțire că AMD nu mai vine și la anul (deși eu m-aș bucura să mai pună la bătaie niște procesoare) așa că Intel îl poate înlocui. Cel mai bine ar fi să le avem pe amândouă.

8. Un blog – Dacă tot e concurs de blogging poate e vreun blogger care nu vrea să concureze dar vrea să pună la bătaie niște premii și să își promoveze blogul.

Companiile sunt enumerate într-o ordine aleatoare. Dacă erau după preferințe începeam cu Samsung.

Ești sociabil? Împărtășește!

Scrie un comentariu

Current ye@r *