Cumpărăm jucării

Postat în 28/12/11 | de Nora Vaum |

Mă așteptam ca în a doua zi de Crăciun să nu văd prea multă lume la cumpărături având în vedere că ne-am făcut plinul înainte de mirifica sărbătoare. Oh, și ce m-am mai înșelat iar! Ieri, când dădeam raita prin magazine, în unicul mall din Baia Mare, am dat de îmbulzeala de la raioanele de jucării și de la food court. Nu pot să zic că nu am fost surprinsă (măcar atâta miracol să am și eu de Crăciun) să văd că aleargă lumea după jucării. Moș Nicolae… checked! Moș Crăciun… checked! Acum ce urmează că nu mai înțeleg nimic? Vine și vreo babă să nu se plictisească aștia doi? E frumos, minunat, e de poveste să dăruiești (cel puțin așa se aude) dar în 27 decembrie să te îmbrâncești cu alte mămici și tătici (a.k.a. adulți) pentru jucării (care încă nu sunt la reducere) mi se pare “nebuneală”.

Îmi retrag acuzația de “nebuneală” dacă chiar vine și o babă să le țină de urât moșilor. Of, of, măi, măi și ce jucării le-aș mai recomanda!!!

Ești sociabil? Împărtășește!
  1. 3 comentarii la “Cumpărăm jucării”

  2. rodica în 28/12/11, 13:02 | Răspunde

    Sa nu fim rai, poate trebuia sa cheltuie undeva banutii adunati de copii la colindat:)) sau nu?:P:P

  3. Nora Vaum în 28/12/11, 13:04 | Răspunde

    Da. E posibil și asta.

  4. Alexandra în 28/12/11, 14:15 | Răspunde

    A treia zi de Craciun, nu a doua. Ieri a fost 27!!! Si da, a dat foamea (de alimente, jucarii, imbracaminte) in toti. E .. ca intr-un tablou grotesco-ironic.

Scrie un comentariu

Current ye@r *