La cirese! Pardon, la cumparaturi!

Postat în 19/05/10 | de Nora Vaum |
Eram la cumparaturi intr-un supermarket care produce zilnic diverse produse de patiserie proaspete si bune (nu i-am dat numele ca altfel nu ziceam ca sunt proaspete si bune). O parte dintre aceste produse nu sunt ambalate, adica putem sa ne servim, le punem intr-o punguta si le platim la casa. Initial se puneau la dispozitia cumparatorului niste manusi de unica folosinta, dar sistemul s-a schimbat si acum suntem imbiati sa folosim niste clesti (cu scopul, bineinteles, de a nu atinge cu mana produsele respective). Asa, asa…stiu ca v-ati dat seama unde doresc sa ajung! Clestii respectivi par sa fie invizibili pentru ca prea putina lume ii foloseste, baga lumea mana si se serveste fara nici o retinere, ba mai mult mangaie cu tandrete cate o chifla sa vada daca e proaspata. Ma intreb daca e un secret atat de mare faptul ca un asemenea comportament si o asemenea atitudine poate pune in pericol sanatatea, nu numai a propriei persoane, cat si a multor alti oameni care ar manca si ei un covrig?

Unul dintre produsele mele preferate de acest gen e un foitaj cu cirese pe care l-am gustat prima oara nu cu multa vreme in urma si care spre norocul meu este ambalat.

Stiti ca in aproape fiecare supermarket este cate o tanti (aleasa pe spranceana in functie de voce) care face fel si fel de anunturi mai mult sau mai putin interesante. Ei bine, cred ca nu ar fi mare lucru sa ne “educe” putin si legat de niste reguli elementare de igiena si respect fata de altii.

Ma ofer sa ii scriu textul…pe bune!!!

P.S. Lasam doar titlul “La cirese” dar Nica a lu’ Creanga le cam fura si se intelegea ca subtilizez itemi prin supermarket-uri.

Articol publicat in ziarul Glasul Maramuresului din data de 28.06.2010.

Ești sociabil? Împărtășește!
 1. 3 comentarii la “La cirese! Pardon, la cumparaturi!”

 2. Alexandra în 19/05/10, 20:13 | Răspunde

  Lipsa de educatie, lipsa de bun-simt, lipsa… lipsa! Of-of, mai-mai!

 3. Dorin Stef în 24/06/10, 12:05 | Răspunde

  Material selectat pentru Glasul / Pagina bloggerilor baimareni (Next Generation)
  Comentarii, acorduri si validari pe:
  http://dorinstef.blog.com/2010/03/07/pagina-bloggerilor-baimareni/
  PS Va rog sa mentionati daca nu sunteti de acord cu publicarea textului in editia print a Glasului.
  PS: Nina Sovre, Gaben, Zmenta, Daniel Orza, Bogdan Rosca, Florin Buda, Lili, Miruna, Robbie, Lolita si Bogdan Groza au acceptat publicarea oricarei postari selectate pentru pagina Next Generation din Glasul Maramuresului;

 4. otto în 28/06/10, 16:42 | Răspunde

  Si atunci se intraba unii care mănâncă din aceste produse de ce ajung in spital cu toxiinfectii alimentare date de : Bacterii coliforme , Escherichia coli enteropatogen , Salmonella si Staphilococus coagulazo pozitiv

Scrie un comentariu

Current ye@r *