Eurovision 2010

Postat în 01/06/10 | de Nora Vaum |

Am fost si eu printre cei aproximativ 120 milioane spectatori care s-au uitat la finala concursului Eurovision 2010. Mi s-a parut o editie cam slaba fata de cele din anii trecuti. Prestatia reprezentantilor Romaniei, Ovi si Paula Seling – Playing with fire, a fost…nu vreau sa spun pefecta dar foarte buna merge…si ne-a adus un loc frumos pe pozitia 3 a clasamentului. Baimareanca noastra a fost la inaltime…nu pot pricepe cum atinge de fiecare data la fel de bine notele alea “extreme” :)

Dupa ce pe scena a intrat un spectator inflacarat in timp ce reprezentantii Spaniei cantau “algo pequenito uo-uo-uo algo chiquitito”  (oh the horror) acestia au cerut sa repete interpretarea (chiar nu era necesar!!!). Au fost cateva “voci” puternice (asa cum imi plac mie) pe care le-am remarcat: Azerbaijan si Georgia. Nu putini au fost cei care s-au legat de freza cantaretului sarb, care participa cu o piesa compusa de Goran Bregovic. Comentatorii romani au reusit sa ma irite putin cu comentariile lor total aiurea.
Castigatoarea (reprezentanta Germaniei – Lena)  a fost o pustoaica ce te duce cu gandul la Avril Lavigne care canta cu accent ciudat o piesa numita Satellite. Locul 2 l-au ocupat cei de la maNga (Turcia) cu o piesa rock. m/
Ești sociabil? Împărtășește!
  1. Un comentariu la “Eurovision 2010”

  2. Lexa în 01/06/10, 11:40 | Răspunde

    Ay Espana, que horror!

    Germania = lame

    Turcia = more or less

    Romania = rules!

Scrie un comentariu

Current ye@r *