Graffiti cu sens

Postat în 08/07/10 | de Nora Vaum |

Cica primarul Bucurestiului nu mai vrea sa vada graffiti pe peretii din capitala. S-ar fi discutat si amenajarea unui loc special pentru pasionatii acestui gen de exprimare artistica sa fie toata lumea multumita. Si uite asa stateam eu intr-o zi insorita (de care rar mi-e dat sa vad in ultima vreme) pe o banca in parcul maricel din Baia Mare si din senin (zi insorita…remember?) mi-au sarit ochii pe o mica cladire bag’sama destinata pentru chestii legate de trenuletul din parc. Si ce credeti ca scrie mare pe mini-cladirea cu pricina? Raspuns: Viata cu Isus = Viata cu Sens! Se poate vedea foarte bine despre ce vorbesc in captura de la fata locului de mai jos.

In capitala se pare ca vor sa curete tot ce inseamna graffiti sau cel putin ce nu se afla in locuri amenajate pentru asa ceva. Tot inseamna inclusiv mesajele neutre care nu au nici un fel de conotatii politice, religioase, discriminatorii etc. La noi sta scris mesajul de mai sus probabil de cativa ani (nu e sub nici o forma prima data cand il vad) si inca nu l-a curatat nimeni.
Nu sunt sub nicio forma impotriva mesajelor religioase si ma bucur cand vad ca oamenii cred in ceva indiferent cum i-ar spune. Sustin acest lucru cu atat mai mult cu cat e vorba de a crede in ceva bun, dar cred cu tarie si in diversitate si libertatea de a alege si inteleg cum unii oameni s-ar putea simti usor lezati la vederea unor mesaje. Nu vorbesc neaparat de cel de mai sus ci de toate mesajele mai putin neutre.

Astept cu mare interes parerile voastre legate de acest subiect!

Ești sociabil? Împărtășește!
  1. Un comentariu la “Graffiti cu sens”

  2. Lexa în 10/07/10, 12:52 | Răspunde

    Daca o luam metodic, ateii, evreii, musulmanii etc. au o viata fara sens pentru ca nu-l recunosc/ nu cred in Iisus, Dumnezeu.

    Doar procentul infim de crestini cu credinta in Iisus, Dumnezeu (cam 30% din populatia lumii) traieste cu un scop anume. Restul sunt paraziti, deci…

    Nu am nimic impotriva mesajului, ci impotriva logicii acestuia.

Scrie un comentariu

Current ye@r *