Toyota Avensis – marca celor remarcabili

Postat în 08/10/12 | de Nora Vaum |

Hajimemashite

În trecutul nu foarte îndepartătat am participat la un curs de limba japoneză. De la profesoara mea am aflat că denumirea Toyota provine de la numele fondatorului companiei, Kiichiro Toyoda. Superstițiile au un loc special în cultura japoneză, astfel numele Toyoda a fost transformat în Toyota deoarece cifra 8 este considerată o cifră norocoasă. De ce 8? 8 pentru că în katakana (silabar japonez) sunt necesare 8 mișcări pentru a scrie Toyota.

Mi-am dat seama că profesoara mea de limba japoneză este cu adevărat pasionată de cultura japoneză… se citea cu ușurință pe chipul ei bucuria cu care ne vorbea. Mi-a zburat gândul la noul Avensis însoțit de sloganul „Marca celor remarcabili”. Toyota Avensis e un autoturism remarcabil datorită design-ului carismatic, al rafinamentului interior și a performanțelor de top. Am găsit mașina potrivită pentru persoana potrivită. Am găsit mașina simbol a unei culturi pe care profesoara mea o iubește atăt de mult… o cultură bogată și diversă.

Kanji, katakana, hiragana… limba japoneză nu e deloc ușoară, e sofisticată, necesită muncă, devotament și atenție la detalii pentru a fi stăpânită, dar învățarea ei dă naștere unei experiențe pline de satisfacții… a unei experiențe remarcabile similară cu cea de la volanul unei Toyota Avensis.

Sayonara

Prezentul articol a fost conceput pentru concursul SUPERBLOG 2012.

Ești sociabil? Împărtășește!
  1. Un comentariu la “Toyota Avensis – marca celor remarcabili”

  2. Iulia Kelt în 09/10/12, 14:35 | Răspunde

    Mă bucur să te văd înscrisă! :D

Scrie un comentariu

Current ye@r *