Android OS – alte aplicații interesante (2)

Postat în 01/12/12 | de Nora Vaum |

Nu aș mai trece de la un smartphone la un dumbphone nici în ruptul capului. Pentru că sunt fană Android vin să vă propun de bună voie și nesilită de nimeni câteva aplicații interesante.

1. SeriesGuide – sunt dependentă de filme și sunt și mai dependentă de seriale. Aplicația asta parcă a fost făcută pentru mine, O folosesc ca să țin evidența serialelor pe care le urmăresc, îmi arată câte episoade s-au difuzat, îmi pot bifa episoadele deja văzute, pot vedea când apare un nou episod, îmi indică episoadele speciale, numărul de sezoane, pot selecta care dintre episoadele dintr-un anumit sezon le-am văzut etc.

2. AirDroid – este o aplicație foarte utilă. Îți conectezi telefonul prin wi-fi la o interfață web (la adresa web.airdroid.com) și de acolo îți poți transfera și gestiona fișierele, poți scrie mesaje, îți poți gestiona contactele ș.a.m.d.

3. Jetpack Joyride – jocul care m-a ținut ore în șir cu degetele mângâind ecranul telefonului. Ți se dă un omuleț cu un jetpack în spate cu care te deplasezi printre obstacole, colectezi bănuți din care îți poți cumpăra diverse ajutoare și îți ignori total prietenii și familia. Partea interesantă e că are misiuni care nu te lasă să îl lași.

4. WordPress for Android – asta nu prea are sens să vă spun ce face că se explică singură. Aplicația ideală când vrei să postezi ceva rapid pe blog “on the go”. Îmi place pentru că merge foarte bine și are o interfață ușor de folosit.

5. Last Call Widget – e un widget pentru homescreen care îmi arată ultimul apel, acum cât timp a avut loc și îmi permite să resun contactul direct din homescreen. Nu folosesc mereu Last Call Widget dar merită încercat.

6. Battery Solo Widget – am vre-o 3 indicatoare de baterie pe ecranul principal dar acesta e preferatul meu. E destul de mare încât să văd rapid la ce nivel se află bateria telefonului și m-am obișnuit cu el astfel încât îmi place să îl văd mereu acolo.

Toate aplicațiile sunt gratuite și se pot descărca din magazinul Google Play.

Ești sociabil? Împărtășește!
 1. 3 comentarii la “Android OS – alte aplicații interesante (2)”

 2. mihai în 01/12/12, 16:26 | Răspunde

  Bun articol, niste aplicatii interesante care chiar merita incercate,SeriesGuide este o aplicatie absolut necesara avand in vedere ca sunt impatimit al filmelor si serialelor, acum am sa stiu si au exact la ce episod am ramas la fiecare serial pe care il urmaresc…
  Mersi!

 3. Nora Vaum în 01/12/12, 17:32 | Răspunde

  Mulțumesc, Mihai!

 1. 1 Trackback(s)

 2. Jan 17, 2013: Răspuns fără întrebare » Blog Archive » Android OS – aplicații interesante (3)

Scrie un comentariu

Current ye@r *