The Golden Girls (1985-1992)

Postat în 04/12/12 | de Nora Vaum |

Un serial de comedie cum nu se mai fac în ziua de azi. Deși au trecut 20 de ani de la finalul The Golden Girls acesta are încă foarte mulți fani. Cele patru “fete de aur” sunt Dorothy Zbornak (interpretatată de Bea Arthur), Blanche Deveraux (Rue McClanahan), Rose Nylund (Betty White) și Sophia Petrillo (Estelle Getty). Toate sunt trecute de prima tinerețe și locuiesc împreună în Miami, sunt fie divorțate, fie văduve. Dorothy e o femeie foarte sarcastică, lui Blanche îi plac foarte mult bărbații și rareori se întâlnește de două ori cu același bărbat, Rose e cam prostuță și naivă, iar Sophia o bătrânică simpatică care are multe povești de împărtășit și le începe mereu cu “picture this”.

E un serial excepțional la care fie că te uitai în 1985 sau te uiți în 2012 ai râs sau vei râde. Partea cea mai interesantă este că serialul tratează teme serioase precum moartea, sărăcia, adulterul, boala, divorțul, întâlnirile, dragostea, intr-un mod plin de umor.

Când lucrurile nu merg așa cum mi-aș dori, vremea e prea urâtă sau pur și simplu nu am chef de nimic mă tratez cu câte un episod. Chiar dacă nu râd în hohote, de fiecare dată mă aleg măcar cu un zâmbet sau o fază/frază memorabilă.

Din păcate, dintre cele patru actrițe din The Golden Girls, numai Betty White este încă în viață. La cei 90 de ani ai săi se menține foarte bine și joacă într-un serial similar cu Golden Girls, și anume Hot in Cleveland.

Sursa foto: http://www.winewithchristina.co.uk

Ești sociabil? Împărtășește!
  1. 3 comentarii la “The Golden Girls (1985-1992)”

  2. MuTuLiCa în 06/12/12, 09:52 | Răspunde

    Interesant serial, o zi faina sa ai :) Te-ar interesa un schimb de link/pareri/ etc :) ? :D

  3. Nora Vaum în 06/12/12, 09:58 | Răspunde

    Multumesc de trecere! Deocamdată nu fac schimburi de link-uri. :)

  4. cotos în 14/12/12, 12:54 | Răspunde

    Vazut si revazut…Un serial care merita vazut :)

Scrie un comentariu

Current ye@r *