Există și servicii de calitate

Postat în 10/12/12 | de Nora Vaum |

Dețin un telefon Samsung Galaxy i9001 cu care am avut niște probleme legate de software. Telefonul este încă în garanție și pentru că nu mai funcționa așa cum trebuie a fost necesar să îl trimit în service pentru a fi reparat. Pe certificatul de garanție scria că cererea de service se face pe site-ul quickservice.ro. Am accesat site-ul, am completat un formular cu toate datele necesare și am primit un e-mail de confirmare în care mi se spunea că telefonul va fi ridicat de catre curier, dus în service și îmi va fi returnat în maxim 15 zile. A doua zi curierul a ridicat coletul. Peste încă două zile am primit un sms prin care eram anunțată că urmează să primesc un colet. Am verificat pe site-ul quickservice.ro care este starea telefonului meu și spre uimirea mea am observat că problema a fost rezolvată și urmează să îmi primesc telefonul.

Curierul nu a întârziat să apară. Astfel, în 3 zile mi-am primit telefonul care acum funcționează perfect. Într-adevăr service-ul este tocmai din Baia Mare așa că lucrurile au decurs ceva mai rapid. QuickService asigură service pentru dispozitive mobile achiziționate din magazinele cu care au contract, pe tot teritoriul țării.

M-a impresionat în mod plăcut promptitudinea de care cei de la QuickService au dat dovadă. La mine întreaga reparație a durat puțin pentru că a fost necesară doar o resoftare, dar m-am bucurat să știu că produsul a primit atenție de cum a ajuns în service.

Am ales să scriu acest articol deoarece consider că e important să ne exprimăm părerile și atunci când suntem mulțumiți de serviciile care ni se oferă. Din ce am citit până acum, în România întâlnești mai rar, când vine vorba de service și garanții, cazuri fericite. De cele mai multe ori te alegi doar cu bătaie de cap și bani aruncați.

Ești sociabil? Împărtășește!
 1. 5 comentarii la “Există și servicii de calitate”

 2. fata care te iubeste în 10/12/12, 13:23 | Răspunde

  Mai rar asa ceva;)

 3. Nora Vaum în 10/12/12, 14:23 | Răspunde

  Mai rar într-adevăr. Și eu am fost uimită.

 4. Cristi în 10/12/12, 14:49 | Răspunde

  Ma bucur cand vad ca la noi exista si oameni seriosi. Cred ca majoritatea lor se afla in sistemul privat.
  In sistemul de stat inca functioneaza pilele si nu competenta din pacate. Poate se va schimba ceva in viitor.

 5. cotos în 10/12/12, 22:13 | Răspunde

  Esti printre putinii multumiti.eu la servicvi am intampinat destule probleme cu ei :-)

 1. 1 Trackback(s)

 2. Dec 23, 2012: Răspuns fără întrebare » Blog Archive » Există și servicii de calitate ← Creare Site Ieftin

Scrie un comentariu

Current ye@r *