(ne)știri

Postat în 13/12/12 | de Nora Vaum |

E plin internetul de ştiri tâmpite. Vorbesc aici de ziarele online cu pretenţii. M-am săturat de titluri “momeală” (postate şi pe reţelele de socializare) care sunt puse aiurea ca să te facă să mergi mai departe şi să citeşti un articol stupid, laconic, aruncat în scârbă şi din care nu te alegi cu nimic. Înţeleg ideea de teaser şi unele încercări făcute pentru a atrage atenţia cititorilor, dar o parte din aceste demersuri sunt sub orice critică. Pe lângă asta parcă nimeni nu se mai chinuie să redacteze ştiri sau articole. E la modă tradusul articolelor din limba engleză, de pe site-uri importante şi unele dintre ele seriose.

Parcă trebuie să ne pierdem din ce în ce mai mult timp căutând calitatea în conţinutul online. Prefer să citesc bloguri.

Ești sociabil? Împărtășește!
 1. 4 comentarii la “(ne)știri”

 2. Cristi în 14/12/12, 09:19 | Răspunde

  Eu am cautat zilele astea pe site-ul unei institutii oficiale cateva informatii cam 1 ora si n-am gasit. Noroc ca am dat peste un blog din intamplare unde erau scrise informatiile necesare.

 3. Nora Vaum în 14/12/12, 09:27 | Răspunde

  Oh, da! Site-urile institutiilor publice… nici nu vreau sa ma gandesc. :)

 4. cotos în 14/12/12, 09:51 | Răspunde

  Am renuntat de mult la citit presa centrala..Ma limitez la cele locale, macar acolo nu sunt invadat de atata mondenitate :)

 5. ned32news în 16/12/12, 15:42 | Răspunde

  ca sa vezi coincidenta! si eu am scris ceva legat de subiectul in cauza :) :P

Scrie un comentariu

Current ye@r *