Ce urmează?

Postat în 19/12/12 | de Nora Vaum |

Am ajuns cu bine în 19 decembrie 2012. Străzile sunt inundate de mașini, oamenii se agită și își fac provizii. Rafturile magazinelor se golesc cu o viteză covârșitoare. Alimentele și hainele par să fie cele mai căutate

Moralul e destul de ridicat date fiind evenimentele care ne așteaptă în viitorul apropiat. Toți căutăm să ne petrecem cât mai mult timp prețios în preajma celor dragi. Ne gândim la cum să ne împărtășim sentimentele ca să nu regretăm mai târziu. Fie că avem inimile pline de bucurie sau mici și copleșite de griji mergem înainte cu capul sus. Zilele au fost din ce în ce mai scurte în ultima vreme. Frigul și întunericul ne-au deprimat.

Acum lăsând aburelile la o parte, pentru ce se pregătesc oamenii în perioada asta? Nu îmi dau seama dacă pentru sfârșitul lumii sau pentru Crăciun.

Ești sociabil? Împărtășește!
 1. 4 comentarii la “Ce urmează?”

 2. Cristi în 19/12/12, 18:12 | Răspunde

  Inca e bine. De sarbatori se vor umple camerele de garda din spitale cu accidentati cu petarde, imbuibati cu carnati si alcoolici in coma. Pentru ei, chiar poate fi sfarsitul lumii. :)

 3. Lexa în 19/12/12, 18:36 | Răspunde

  Oamenii se pregatesc pentru ei insisi. Bine ar fi daca s-ar gandi si la ceilalti.

 4. Nora Vaum în 19/12/12, 18:44 | Răspunde

  @Cristi Of, am râs bine de tot când am citit comentariul tău. :) Pot să se umple camerele de gardă că ăștia nu se învață minte.

 5. Nora Vaum în 19/12/12, 18:48 | Răspunde

  @Lexa Câteodată se pregătesc să își facă singuri rău. Sunt însă câțiva care se gândesc și la alții.

Scrie un comentariu

Current ye@r *