Îmi place/nu îmi place (2)

Postat în 12/11/11 | de Nora Vaum |
Îmi plac chitarele. Când eram mică aveam o fascinație față de chitarele electrice. Îmi plăcea la nebunie forța pe care o emană și bineînțeles sunetul și aspectul. Mereu mi-a plăcut muzica dar interesul acesta față de chitară mi-e greu să îl explic. Psihologii ar avea câteva cuvinte de zis pe tema asta și cam știu ce dar nu intru în aceste detalii. Am avut o chitară pe care am vândut-o acum câțiva ani, iar acum am alta pe care o țin de decor. Ambele sunt acustice, nu electrice. Menționez că nu am învățat niciodată să cânt și nici nu pot să zic că m-a tentat prea tare ori că simt că aș avea vreo vocație în acest sens. Dacă voi avea vreodată timp, bani și chef de învățat am să iau niște lecții – așa de curiozitate.
Ești sociabil? Împărtășește!
  1. Un comentariu la “Îmi place/nu îmi place (2)”

  2. rodica.franyi în 12/11/11, 19:16 | Răspunde

    Cu siguranta intr-o buna zi, imi vei zice foarte hotarata:" sa stii, voi incepe sa urmez niste lectii de chitara". Iar eu te voi intreba :"cum asa?", iar tu imi vei raspunde: "stii, atunci cand aud ceva care imi place, in mintea mea se creeaza un "mic film", "o poveste",care ma face sa rezonez într-un anumit fel si care ma indeamna la actiune, si cred ca doar cantatul la chitara va reusi sa transmita mai departe starea mea , si de aceea vreau sa invat".
    Iar eu te voi incuraja si iti voi sugera, sa faci ceea ce simti si cine stie poate cu ajutorul tau , vom gasi si raspunsul la intrebarea "de ce plang chitarele?":)

Scrie un comentariu

Current ye@r *