Android OS – aplicații interesante (3)

Postat în 17/01/13 | de Nora Vaum |

Mai vin cu o tură de recomandări pentru cei care dețin dispozitive mobile cu sistem Android.

1. Zello – e o aplicație tip walkie-talkie. Îți poți adăuga prietenii care au instalat Zello și îi poți suna. Diferența față de Viber sau alte aplicații care permit efectuarea apelurilor folosing conexiunea la internet e că în Zello trebuie să ții apăsat un buton pentru a vorbi. Mai bine zis cei doi interlocutori nu pot vorbi deodată, doar pe rând, frumușel, că așa e civilizat.

2. Talking Puppy – e doar un cațeluș drăguț care apare pe ecranul telefonului tău, ascultă ce zici și apoi repetă cu o voce subțire și ciudată. L-aș recomanda copiilor, dar recunosc că m-am distrat și eu cu el. Pe lângă Talking Puppy mai există și Talking Monkey, Tiger, Pony, Dragon, Snake, Mouse, Piggy etc.

3. Samsung Remote – o telecomandă pentru televizoarele Samsung. E bună dacă ai un TV Samsung și vrei să îl controlezi de pe telefon. Samsung Remote face mai ușoară navigarea prin meniul unui SmartTV. Condiția ca această aplicație să funcționeze e ca telefonul și televizorul să fie conectate la aceeași rețea (același router) și bineînțeles să dețină capabilitățile necesare de conectare (wi-fi, RJ45).

4. Cessation Nation – o aplicație care te ajută să te lași de fumat. Introduci data și ora la care ai fumat ultima țigară, prețul unui pachet de țigări, numărul de țigări fumate pe zi și câte țigări se găseau în pachet și apoi poți să urmărești exact cât timp a trecut de la ultima țigară, cați bani ai economisit, cât timp ai economisit, câte țigări nu ai fumat etc. O altă categorie importantă e cea de “health benefits” unde ți se arată în procente cum diverse aspecte legate de sănătate se îmbunătățesc odată cu trecerea timpului.

5. Mind Game – Un joc gratuit care conține mai multe joculețe concepute pentru a ne îmbunătății atenția, memoria fețelor, memoria spațială, memoria vizuală etc. Indică în procente performanțele obținute la fiecare categorie și istoricul acestora.

Toate aplicațiile prezentate sunt gratuite și se pot descărca din magazinul Google Play.

Ești sociabil? Împărtășește!
 1. 8 comentarii la “Android OS – aplicații interesante (3)”

 2. Iulia Kelt în 17/01/13, 19:15 | Răspunde

  :) ) Prima ar putea fi chiar utilă într-o conversație!

 3. Nora Vaum în 17/01/13, 19:19 | Răspunde

  Vai, să știi că e. :) Dacă ar fi una și pentru conversațiile face to face…

 4. irina în 17/01/13, 19:31 | Răspunde

  3 e doar pt smart tv sau orice tv samsung?

 5. Cristi în 17/01/13, 19:33 | Răspunde

  Aplicatia cu tigarile e interesanta ca si celelalte de altfel. Poate asa constientizeaza si fumatorii cati bani cheltuie lunar, daca sanatatea nu-i intereseaza prea mult. :)

 6. Nora Vaum în 17/01/13, 19:47 | Răspunde

  @Irina Nu e doar pentru SmartTV. E pentru TV-uri Samsung care îndeplinesc condițiile menționate.

 7. Nora Vaum în 17/01/13, 19:49 | Răspunde

  @Cristi, ai mare dreptate în ce zici. Suma aceea devine din ce în ce mai mare.

 8. irina în 17/01/13, 19:59 | Răspunde

  4 nu ma convinge. stiu cati bani arunc luna de luna pe tigari :) )

 9. Nora Vaum în 17/01/13, 20:06 | Răspunde

  :) ) Of, of. E greu cu tigările astea. Și eu sunt on and off cu ele. Din fericire mai mult off.

Scrie un comentariu

Current ye@r *