IndAlim

Am lansat blogul IndAlim în octombrie 2008. Studiind ingineria alimentară mi-am dat seama de importanța alimentației în viața noastră. Am aflat care sunt pericolele unei alimentații nesănătoase, care sunt pericolele care intervin în procesul tehnologic de fabricare al alimentelor și cum să aleg acele alimente care mă ajută și să le elimin pe cele care îmi dăunează. Știam că unele informații despre alimente pot fi foarte utile. Am ales să împărtășesc aceste informații într-o manieră “jucăușă”. Pentru că schimbările în alimentație nu sunt ușor de făcut am scris articole despre cea mai scumpă cafea din lume, citate și proverbe despre alimentație, pepeni sculptați, soia, avocado, etc. ușor de citit și chiar amuzante dar menite să stârnească interesul față de alimente și alimentație. Acestea au avut rolul de a atrage atenția cititorilor într-un mod plăcut însă au fost gândite și înspre a informa într-un mod subtil.

Blogul IndAlim a devenit o categorie în actualul site. Aici voi continua să scriu despre alimente și industria alimentară. Mi-ar face plăcere să primesc și propuneri sau sugestii din partea cititorilor mei. Sunt dispusă să îmi ajut cititorii în orice problemă legată de alimente care ține de competența mea. Pentru asta aveți la dispoziție secțiunea Contact.

Ești sociabil? Împărtășește!